Lottovinkit voittojen maksimointiin

LottovinkitVeikkauksen Lotto on tuttu ja turvallinen valinta monelle suomalaiselle pelaajalle. Monissa perheissä jännitetäänkin joka viikonloppu lottoarvontaa ja sen yhteydessä suoritettavaa Jokeri-peliä.

Monelle suomalaiselle Lotto ei ole pelkästään yksittäinen rahapeli vaan siihen liittyy myös lähes maagista viehätysvoimaa! Erilaiset, jopa taikauskoa lähentelevät rituaalit lottoarvonnan yhteydessä ovatkin yleisiä muuten niin pidättäytyvissä ja käytännönläheisissä suomalaisissa.

Lotto on puhdas onnenpeli, jossa taidolla ei voi vaikuttaa voittotodennäköisyyteen. On kuitenkin joitakin kikkoja, joiden avulla voit parantaa voittopottiasi pelaamalla sellaisia numeroita, joita ihmiset normaalia harvemmin lottoriviinsä laittavat.

Kuinka parantaa lottoriviä

Kuten varmasti tiedät, loton palkintopotti jaetaan sitä useamman pelaajan kesken mitä useampi on samoja numeroita käyttänyt. Tämän myötä siis paras tilanne on silloin, kun osut voittavaan riviin niin, ettei kukaan muu ole pelannut tätä samaa riviä. Yksittäisen pelaajan saama rahapalkinto tietenkin pienenee, mitä useamman kanssa rahaa joutuu jakamaan. Pelaamalla harvinaista lottoriviä varmistetaan, että omat voitot ovat mahdollisimman suuret onnenpotkun osuessa kohdalle.

On monta keinoa kuinka valitset voitokkaimmat lottonumerot ja hyödyntämällä näitä tietoja voit parantaa voitto-osuuttasi.

Vältä paljon pelattuja lottorivejä

Huonot lottorivitHuonoin lottorivi, jonka voit pelata, oli ennen 1,2,3,4,5,6,7. Jokaisella lottokierroksella kyseistä lottoriviä pelataan vieläkin noin 3000 kertaa, minkä ansiosta tätä riviä pelanneet saisivat vain muutaman satasen 7-oikein rivillä. Voi vain kuvitella millaista tuskaa monissa suomalaisissa perheissä koettaisiin, jos tämä rivi sattuisi voittamaan. Himoittu päävoitto lässähtäisikin pelkäksi kipurahaksi.

Tästä on ilmeisesti opittu jotain, sillä yleisin lottorivi nykyään on 3, 9, 15, 21, 27, 33 ja 39, eli lottoruudukon keskimmäinen pystyrivi. Ojasta mentiin kuitenkin allikkoon sillä tätä riviä pelataan nykyään jokaisella kierroksella noin 4000 kertaa. Suomalaiset ovat selkeästi liian järjestelmällisiä ja tämä on tärkeä etu voittavan lottorivin valinnassa.

Älä siis missään tapauksessa pelaa näitä rivejä!

Pyri satunnaisuuteen

Älä pelaa muitakaan rivejä, jotka ovat jaksollisia tai jotka muodostavat simppeleitä kuvioita lottoruudukkoon. Ihmisen mieli on sellainen, että se pyrkii näkemään jaksollisuutta sellaisissakin paikoissa, missä sitä ei edes ole.

Ihmiset myös hahmottavat asioita hyvin samankaltaisesti, joten lottoruudukkoon taiteilemasi kuvio on mitä todennäköisemmin juolahtanut myös monen muun mieleen, minkä ansiosta monet ovat sitä pelanneet ja mahdolliset voitot voiton osuessa jäävät pieniksi. Parhaan mahdollisen tuloksen saatkin noudattamalla mahdollisimman kaoottista numeroiden valitsemistapaa.

Pelaa isoja numeroita

Ihmiset pelaavat mielellään erityisesti pieniä onnennumeroita ja merkittäviä päivämääriä. Näiden kahden seikan ansiosta isot numerot ovat saaneet olla hyvinkin rauhassa pelatuissa riveissä.

Kannattaa pistää aina joukkoon muutama iso numero, jotta yksin voittamisen todennäköisyys paranee. Numerot 32 – 39 ovat selkeästi vähemmän pelattuja ja näistä numero 39 on kaikkein vähiten pelattu.

Ota matematiikka mukaan

Yllättävän usein ihmiset toistavat onnekkaita asioita mahdollisen uuden onnistumisen toivossa. Tämähän on tietysti selkää käyttäytymisoppia, mutta psykologia ei ole nyt laji mitä tarvitaan, vaan matematiikka.

Aina kun lotossa arvotaan voittava rivi, niin tämä kerran voittanut rivi pelataan järkyttävän monta kertaa seuraavalla viikolla. Sinun kannattaakin tehdä pientä laskutyötä ja vältellä aina pari viikkoa kerran osuman saaneita numeroita. Katso aina tuoreimmat lottorivit ja vältä näitä seuraavalla kierroksella.

Muista nämä lottovinkit täyttäessäsi seuraavaa lottoriviä!