Euro Millions

Euro MillionsEuro Millions on yksi Euroopan suurimmista lottopeleistä. Se tarjoaa jokaisella kierroksella vähintään noin 100 miljoonan euron päävoiton, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Euro Millions on myös erittäin hyvä valinta suomalaisille pelaajille, varsinkin kun otetaan verottaja huomioon.

Potti nyt: 0

Pelaa Euro Millionsia Lottosendillä »

Suurin voitto

Suurin voitto mikä Euro Millionsissa on koskaan jaettu on 190 000 000 euroa. Tämä potti on nähty jo kaksi kertaa, ensimmäisen kerran elokuussa 2012 ja toisen kerran lokakuussa 2014.

Ensimmäisen kerran jättipotti meni yhdelle iso-britannialaiselle voittajalle ja toisella kerralla voitto meni yhdelle portugalilaiselle voittajalle.

Uuden sääntömuutoksen takia tätä voittoa ei tulla kuitenkaan heti rikkomaan. Vuonna 2009 tuli käyttöön palkintokatto, jonka ansiosta päävoitto ei voinut kasvaa yli 185 miljoonan euron. Tätä kattoa nostettiin vuonna 2012 190 miljoonaan euroon. Jos voitto olisi kasvamassa suuremmaksi, sillä täytetään seuraavaa jättipottia tai alempia voittoluokkia.

Miten peli toimii?

Euro Millions on amerikkalaistyylinen lottopeli, jossa arvotaan kaksi sarjaa numeroita. Mitä enemmän saat numeroita oikein, sen enemmän voitat.

Ensimmäinen sarja on kierroksen perusnumerot. Näitä arvotaan viisi kappaletta väliltä 1-50. Tämän jälkeen arvotaan vielä päälle kaksi onnennumeroa väliltä 1-11.

Päävoiton saaminen vaatii, että saat kaikki seitsemän numeroa oikein. Pelkästään saamalla viisi perusnumeroa oikein, saat noin 50 000 euroa palkinnoksi ja 5+1 osuma antaa noin 310 000 euroa.

Voitonmaksu ja verot

Euro Millionsissa on suomalaisittain tuttu voitonmaksutapa. Voitto maksetaan yhdellä kerralla ja siitä ei peritä veroja.

Koska Euro Millions -lottoa pelataan Euroopan talousalueen sisällä, säästyt myös meidän verottajan riesalta. Suomen verottaja ei ota yhtään veroja voitoista, jotka tulevat ETA:n sisältä.

Euro Millions onkin siksi loistava lottopeli suomalaisille, sillä voiton saa vaivattomasti ja puhtaana käteen.

Pelaa Euro Millionsia Lottosendillä »