Bingo on nyt trendikästä – lataa ilmainen BingoBlitz sovellus mobiiliaitteelle

Mikä on BingoBlitz?

Bingo BlitzSosiaalisen pelaamisen buumi on valloittanut myös bingopelit. Tästä mainiona esimerkkinä on BuffaloStudiosin kehittämä BingoBlitz, joka tarjoaa pelaajilleen viihteellisen bingoelämyksen, vaikkapa joka viikko, joka päivä tai vaikkapa useamman tunnin kerrallaan.

BingoBlitz on huippusuosittu bingopeli, tai oikeastaan bingosovellus, joka käsittää useampia bingoja. Pelille on yli 10 miljoonaa asennusta ympäri maailmaa! Peliä pelataan mobiililaitteilla kuten kännyköillä tai tableteilla, mutta myös pöytätietokoneilla pelaaminen onnistuu. Kännykällä pelattaessa pelin voi ladata yhdellä klikillä täysin ilmaiseksi Google Play tai Apple Storen kautta allaolevaa nappia painamalla.

Lataa tästä ilmaiseksi Bingo Blitz sovellus »
Linkki toimii pelkästään mobiililaittella!

Mihin BingoBlitzin suosio perustuu?

Bingo Blitzillä on Facebookissa lähes Suomen asukasmäärän verran tykkääjiä, n 5,3 miljoonaa. lähes Suomen asukasmäärän verran tykkääjiä, n 5,3 miljoonaa. Pelikavereita löytyy siis ihan milloin tahansa, mutta iso juttu tässä on se, että pelaamalla peliä pääsee etenemään pelikerronnassa eteenpäin, joten pelaaminen vie pelaajaa jatkuvasti eteenpäin tässä bingoseikkailussa. Tämä on varsin tuttua muissa samankaltaisissa peleissä kuten Bubble Witch Saga ja monet muut. Pelaaminen itsessään on ilmaista, mutta erilaisia paketteja ja etenemisen nopeuttajia on tietenkin saatavilla rahalla.

Aloittavalle pelaajalle Bingo Blitzin kartta voi näyttää todella hurjalta, mutta pelin parissa eteneminen toimii todella nopeasti ja kun itse bingon pelaaminen on tehty erittäin helpoksi ja vaivattomaksi, niin kyllähän tätä voi suositella kenelle tahansa. Samalla tulee bingon säännöt tutuksi ja tästä voi helposti siirtyä sitten oikealla rahalla pelattavien bingosivujen pelien pariin. Peli on todella koukuttava peli, mutta onhan tämä nyt yksi parhaista ajanvietepeleistä.

Vahva suositus tälle seikkailubingopelille, mutta pieni varoituksen sana lienee paikallaan. Aika kuluu sitten oikeasti siivillä…

Bingopelit kasvattavat suosiotaan tasaisesti

Kaikilla meillä taitaa olla Bingopeleistä se oma mielipide ja varsinkin mielikuva. Hieman vanhemmat lukijat muistavat vielä mahtavat bingohuoneet ja hallit, joissa oli useita kymmeniä pelaajia pelaamassa siitä palkintona olleesta kahvipaketista tai joulukinkusta. Tästä on kuitenkin netin myötä päästy erinomainen askel eteenpäin, joskin se on tiennyt melkein kaikkien bingohuoneiden häviämistä Suomen kartalta.

Bingo elää ja voi kuitenkin vahvasti, sillä useat seurat käyttävät bingopelejä omaan varainhankintaan ja esimerkiksi Suomesta ulkomaille autolauttailevat ovat huomanneet että lähes joka laivareissulla on olemassa ainakin yksi bingo jossa bingonumerot ja palkinnot näyttelevät pääroolia.

Aloita matkasi bingomaailmassa ja nauti reaaliaikaisista monen pelaajan bingopeleistä!

Lataa tästä ilmaiseksi Bingo Blitz sovellus »
Linkki toimii pelkästään mobiililaittella!

Kaikki uutiset