Lyö vetoa Big Brother suosikeistasi!

Big Brother on jännittävä kilpailu ja joka vuosi koetaan voimakas polemiikki siitä, että kuka vie sen vuotisen Big Brotherin palkintorahat itselleen.

Inhottaako sinua ystävät tai perheenjäsenet, jotka muuttavat viikkoa ennen Big Brother -kisan loppumista suosikkiaan ja sanovat sitten “minähän sanoin!” valittuaan viime metreillä lähes varman voittajan?

Meidän taloudessa jännitetään Big Brotheria ilman huolen häivää jälkiviisastelusta: valitsemme vaimoni kanssa aina kolme omaa suosikkiamme heti kisan alussa ja sitten lyömme vetoa netissä.

Big Brother saa ihan uuden jännitysmomentin, kun mukana on pieni rahapanos voittajasta ja ai että, kuinka omalle suosikille tulee pidettyä peukkuja pystyssä oikein kaksin käsin tämän ansiosta.

Lisäksi oma kyky arvioida muita ihmisiä tulee näin vastustamattomasi todistetuksi: jos valinnat menivät nappiin, niin omalle pelitilille tupsahtaa iloisena yllätyksenä pikkuisen ylimääräistä rahaa:)

Näin Big Brother vedonlyönti tapahtuu:

1) Siirry tästä Unibetiin
2) Seuraa ohjeita talletukseen
3) Valitse Vedonlyönti (ylävalikko), Muut (vasen valikko) ja klikkaa listasta kohtaa Suomi, Big Brother
4) Valitse taulukosta kohteet, syötä summa ja paina Aseta veto.

Esimerkki vuodelta 2009

Näin löimme vaimon kanssa vetoa Big Brother 2009 -kilpailun voittajasta. Tuona vuonna veikkaukseni osui hyvin nappiin mutta joka vuosi on tietenkin aina uudet kujeet.

Esa A (5 euroa *) – Olisi kiva, jos Big Brotherin voittaisi joskus joku muukin kuin viinaan menevä höpsö. Esalla on hyvä kerroin, joten rahat saa kivasti takaisin, jos hän sattuu voittamaan.

Ragnar (5 euroa) – Vuonna 2007 Big Brother -kilpailun voitti Sauli, joka on mielestäni aika lailla Ragnarin kaltainen. Ragnarilla on siis selkeä mahdollisuus voittoon ja on näin ollen “varma veto”.

Aso (5 euroa) – Asosta saa sen verran hyvän kertoimen, että pakkohan tätä on pelata. Tällä hetkellä 5 euron panoksella saisi rahat takaisin 50-kertaisena eli 250 euroa olisi tulossa tilille.

Voittajan sukupuoli: mies (10 euroa) – Unibetillä voi lyödä vetoa myös voittajan sukupuolesta ja mielestäni miehen voitto näyttää tänä vuonna todennäköisemmältä…10 euroa siis miesten puolesta!

Jälkiviisaana voi sanoa, että Ason veikkaaminen osui omalta kohdaltani nappiin erinomaisella kertoimella. Lisärahaa tuli myös voittajan sukupuolesta. Ei siis hassumpi vuosi Big Brotherista :)

Vaimon Big Brother vedonlyönti:

Sampo (5 euroa)
Ragnar (5 euroa)
Dana (5 euroa)
Voittajan sukupuoli: mies (10 euroa)

*Suluissa ovat panokset, jotka löimme vetoa (voit itse pelata mieleisilläsi panoksilla ja voit myös lyödä vetoa koska vain niin kauan kuin Big Brother on tältä vuodelta käynnissä)

Meidän perheessä lyötiin siis viisi kymppiä vetoa Big Brother -kilpailun voittajista ja tuosta “sijoituksesta” on varmasti iloa meille molemmille entistä jännittävimpinä katseluhetkinä:)

Lyö vetoa Unibetillä