Kaikilla meistä on oma onnennumero!

 • OnnennumeroMikä on sinulle onnea tuova numero? Onko se kenties numero seitsemän vai toisinaan jopa pelättykin numero kolmetoista? Ehkä paras numero on luku kymmenen, koska monet jalkapalloilijat haluaisivat tämän pelinumeron?

  Nyt on aika ottaa selvää parhaista onnennumeroista ja voittaa samalla myös hieman rahaa!

  Onnennumerot ovat nimensä veroisia

  Oma onnennumero herättää tyypillisesti positiivisia mielikuvia ja se juontaa juurensa usein hyvin henkilökohtaisista kokemuksista: jos olet esimerkiksi tavannut mielitiettysi kuun kuudentena päivänä, niin kuutosella on taatusti maagista potentiaalia.

  - Tai siltä se ainakin tuntuu, vai mitä? :)

  Erilaista rahapelien (kuten kolikkopelit) yhteydessä onnennumerot ovat kysyttyä tavaraa. Meistä jokainen haluaisi varmasti tietää sen parhaan luvun, jolla pelikoneen saa luovuttamaan parhaat voitot.

  Tuskin on olemassa montaa hienompaa tunnetta, kuin oman onnennumeron tuoma rahavoitto!

  Netti on oiva paikka testata omia onnennumeroita. Netin onnenpelien pelaaminen on muutamalla helpolla hiirenklikkauksella suoritettava operaatio ja mikä parasta, pelit ovat nykyään erittäin laadukkaita ja turvallisia.

  Kokeile netin onnenpyörää

  Sports Wheel –onnenpyörässä pääset testaaman suosimiasi numeroita erilaisilla tavoilla. Isoimman voiton saat, kun veikkaat täysin oikean numeron onnenpyörästä.

  Numeroita voit valita väliltä 0-30 ja kun voittonumeron oikein arvaaminen tuo panoksen 30-kertaisena takaisin, niin pelaaminen on todellakin halpaa!

  Voit pelata niinkin pienillä panoksilla, kuin 25 senttiä, joten riskiä suurista rahanmenetyksistä ei käytännössä ole. Jos kuitenkin haluat koetella onneasi hieman enemmän, voit toki pelata itsellesi parhaiten soveltuvilla panoksilla.

  Pelissä voit valita yhden numeron lisäksi useita numeroita samanaikaisesti ja jopa erilaisten numerojoukkojen valitseminen on helppoa. Voit esimerkiksi testata, ovatko parilliset numerot parempia kuin parittomat tai ovatko isot numerot parempia kuin pikkunumerot.

  Betsson Games

  Betsson Games on laillinen, ruotsalaisomisteisen rahapelifirman palvelu, jossa voit pelata erilaisia hauskoja onnenpelejä selvällä suomenkielellä. Yllämainittu onnenpyörä on Betssonin tuote.

  Betsson-sivustolla on roppakaupalla muitakin ajanvietepelejä, joissa pääset koettelemaan onneasi ja tavoittelet hienoja rahapalkintoja. Nähdään Betssonin pelipöydissä!